INclusions - Training en coaching

Betrokken en bevlogen mensen maken het verschil

INclusions Basis Coachtraject

Het is mijn ervaring dat het rendement van coaching hoger is als je enerzijds een beperkt aantal gesprekken vooraf afspreekt (focus) en anderzijds de resultaten en vervolgstappen met iemand uit je omgeving deelt (commitment).


Een Basis coachtraject bestaat uit de volgende onderdelen

  • In het intakegesprek verkennen we jouw coachvraag en stellen we samen vast of, en zo ja hoe wij verder gaan. Aan het eind van het intakegesprek heb jij helder wat je wil bereiken en waarom je het wil bereiken.
  • In drie coachgesprekken van ongeveer anderhalf uur scherpen we je coachvraag aan,  ontdek je welke mogelijkheden je hebt om te bereiken wat je wilt bereiken en hoe je dat gaat doen. 
  • In een driegesprek, bijvoorbeeld met je leidinggevende vertel jij wat jij wil bereiken en wat je daarvoor nodig hebt. Jullie maken samen afspraken hoe jullie dit gaan doen.

Een Basis coachtraject kost EUR 450,00 plus reiskosten.

Indien een van ons na de intake besluit het coachtraject niet te starten, dan worden alleen de reiskosten in rekening gebracht. Mochten er meer gesprekken nodig zijn, dan kan het traject worden verlengd. De kosten hiervoor zijn EUR 150,00 plus reiskosten per gesprek.