INclusions - Training en coaching

Betrokken en bevlogen mensen maken het verschil


Welkom op onze website


 Ieder zijn leiderschap

Mijn naam is Henri van Herwaarden en ik ben een ervaren trainer en coach, met name in de ICT dienstverlening. Ik help leidinggevenden en medewerkers die de wil hebben om effectief en inspirerend te zijn. Veel leidinggevenden zien de talenten van medewerkers en belonen deze. Maar medewerkers zijn meer dan hun talenten alleen. Medewerkers zijn mensen met een verlangen om werk te doen waar ze energie van krijgen en waarvan ze weten dat het bijdraagt aan iets groters. Iets mooiers. Ze willen gehoord worden en ertoe doen. Pas als je dit als leidinggevende herkent en erkent, kan je echt gebruik maken van het aanwezige potentieel in je team of in je organisatie. 

Niet alleen leidinggevenden hebben hier een rol in. Ook medewerkers zelf kunnen hun talenten en passie leren kennen en gebruiken om effectief en inspirerend te zijn. Wie ben ik en welke rol heb ik als ik het echt voor het kiezen heb? Zij vinden een weg om de dingen die ze willen en de dingen die ze daadwerkelijk doen in balans te brengen. Met visie en vastberadenheid. Met energie en leiderschap. 

Als trainer en als coach help ik leidinggevenden en medewerkers met behulp van diverse trainingen en/of coachtrajecten. Ben je geïnteresseerd, neem dan gerust eens contact met mij op om te kijken of en hoe ik jullie op weg kan helpen.


Henri van Herwaarden Klik op het logo voor meer informatie over dit project.  

Inclusions reserveert ieder jaar 1% van haar omzet voor het goede doel. In 2018 is dat het project Casa Escuela in Colombia van Wereldkinderen.